Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk soldat anno 1976, kungligt bröllop...bagatell 453

 

 

Givakt fel honnör

nattvivör bjuds på långör

permission inställd

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-19 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgligt med permisen
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP