Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikens meditation och krafter i mig.


När jag sjunger ut

Tankarna vilar
Axlarna faller ner
och jag landar
innerst i mig
medan jag är
metallica-färgad
blänkande
under stjärnvakt



Min hud är påklätt naken & jag

















Jag blottar mig fri





Fri vers (Fri form) av Selene999times
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-19 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times