Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem än du är och var


Större 10 gånger

Tårarna bränner
över skogsmark som hostar aska nu
som en gång dansade i glödande orangea lågor
i den elden där var vi
vi brann

Nu är lågorna lika genomskinliga
som tårarna
hur de smälter ihop med mitt dna
på fingret som stryker bort varje smärta
varje litet ting jag kunde känna
tio gånger större



när det handlade om dig





















Fri vers (Fri form) av Selene999times
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-19 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times