Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömresebagatell...456

 

 

Karibiens pärla

minns sälla nätters dofter

när ljusen slocknat

i Havanna dansade du

samba i mörkret med mig

 

tills solen steg upp

över Malecon hängde

sidendraken som

en symbol för friheten

vi drömde om tillsammans

 

grät vi den dagen

både av glädje och sorg

lyssnade vi på

Buena Vista Social Club

och drack Frozen Daquiri

 

natten före min

hemresa avslöjade

du att ditt hem på

jorden är Kuba tills du

dör lever minnena kvar

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-19 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert och vemodigt
2017-03-19

  henke_r
Sambans rytmer falnar när hemresans vemod tar vid. Kuba är en plats för sig. Vackert diktat.
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP