Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tacksamhet till Luca C!


Casa di Santa Brigida

 

 

Tillbaka i verkligheten 

med en oro i kroppen.

 

En oro som var frånvarande 

i ett Rom jag lämnat. 

 

Saknaden efter atmosfären

från piazza Fonese.

 

Saknaden efter lugnet

inom casa di Santa Brigidas murar.

 

En resa i Rom

med all dess antika elegans.

 

Gav en lugnande känsla

för själen.

 

Den kristna tron

stärktes inom mig.

 

Den behövs i ett sekulariserat Sverige

må ditt minne vila över oss här,

Santa Brigida!

 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-19 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP