Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppåt, neråt. Eller bara helt stilla?

 

Så förde ljuset med sig lite av sitt egna

Som för att liksom stanna

Må inte vara så speciellt talför alla gånger minst sagt

Men så som det hela har tett sig

Så verkar det varken bättre eller sämre vara

Än så som det hela verkar och tycks vara

Såklart 

Inte fulländat måhända

Men pusselbitarna har fått en ram

Korta, vaga steg

Precis som nyfödd

Så kan det väl ändå inte i sitt esse

Gå åt något annat håll




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-19 21:28



Bookmark and Share


  C_Cyrus
än uppåt :)
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson