Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två bröder

 

 

Två bröder en gång

diade vid sin mammas bröst.

 

Den ena hette Romulus 

den andre Remulus.

 

De kom att tävla om

vem som skulle få ge namn

till staden de skulle grunda.

 

Den som räknade flest fåglar

skulle få göra det.

 

Romulus vann,

annars skulle Italien huvudstad 

hetat Rem!




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-19 23:26



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Härligt att den här texten blev uppmärksammad! Tack!
2017-03-25

  Angel of love
Alltid lär man sig nå nytt.
2017-03-21

  aol
Javisst så var det ju bra fångat där vännen.
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP