Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följer stigar

genom sly
över fuktig mark

i smältvattnets blanka speglar
ser jag himlen
och trädens nakna kronor
som skarpa svarta streck

hittar gläntan
där jag stannar en stund
tänker tysta samtal
och på psalmens sista rader

sig solens strålar närma
och allt blir återfött




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-19 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP