Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekymmer


_______________________


I Bubbelbad
av Tankar
Spills Ord
I svämmade
Fontän och
rinner över.

________________________




Bunden vers av Adonis
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-20 02:36



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Imponerad!
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Adonis