Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRING SOM EN BANDIT

spring som en bandit

medan pizzan är varm

spring som en bandit

innan du tappar din charm

rusa som en skurk

det är gatloppens år

spring som en gasell

medan hjärtat ännu slår

 

för du är ung

och du är dum

och du är avskum

 

 

spring rätt över stortorget

där juryn bänkat sig

glöm alla stafettpinnar

och allt annat ståhej

spring mot solnedgången

och sök skydd i sömnens land

en dag ska du vakna

på en oförgänglig strand

 

 

du är för tung

du är så skum

dra till ditt sovrum

 

 

LARZ GUSTAFSSON  170320

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2017-03-20 13:00



Bookmark and Share


  objekt3
roligt vresigt och lite gulligt
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP