Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKORSTENSGRÄND

skorstensgränd

var aldrig långt bort

i min fantasi

ser ett bokomslag och

sveps i väg av nostalgi

ser en skorstensapa

på en byggnad mittemot

ge mig varm o'boy!

jag orkar inte stå emot

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2017-03-20 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP