Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan ett problem uppstår

Innan du tar dig an ett problem, ta ett meditativt Ande Tag.




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-20 13:11



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Ett bra råd
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim