Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAPADE FÖR ATT SKAPA

vi har skapats för att skapa

varsågoda att begapa

vi har skapats för att skapa

varmt välkommen med din drapa

kanske blir du irriterad

kanske även smått generad

men jag ser det som en bonus

om du blivit provocerad

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-03-20 13:14



Bookmark and Share


    Balans
Jaa...skaparlusten och kraften finns i oss!
2017-03-21

    ej medlem längre
Detta skapade verk provocerar väl ingen. Men bilden kanske irriterar vissa...
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP