Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatt



Dammråttor under min säng


Gömmer sig för en solkatt

som leker i mitt rum




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-20 13:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fin!
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus