Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart skall mitt jag styra kosan ?


I Opposition


Vita nätter landar

över mig, lägger sig

som lena rosenblad

mot mitt hjärta, min rygg.

Jag har både Diabetes 2

och Hepatit C, så enligt

doktorerna lär jag, väl, ej

bli mkt äldre, -- men

i mitt Varas Dilemma

undrar jag bara vart mitt jag

skall styra kosan, sen ...

Jag öppnar mitt predatorgap

å smakar på Världen, som

vill min död; äcklad av MIN

överman, som ständigt ger mig

sparkar i huvud och mage,,,, -

Han har så fel, fattar inte

min Kapacitet, - - på Sikt !!




Fri vers av Marianne Räf
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-20 14:28



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Sjukdomar begränsar, men trots det gör du väldigt bra ifrån dig!
2017-03-21

  Blomma-Stjärna VIP
tidens gång och kroppens sjukdom - och ändå här finns en styrka och aptit och kapacitet med framförhållning - så heja på!
2017-03-20

    ej medlem längre
Jobbigt när man måste dras med ohälsa!
2017-03-20

  ULJO
Håller med Marita
2017-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Visst har du kapacitet, det syns i dina texter!
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf