Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sanne vännen


Ibland känner man sig så oförstådd och
jagad, så det känns som om man lever
i fel värld, bland fel värderingar och fel folk.
Då får man slå dövörat till och krypa in
i en vrå djupt inom sig själv.
Hämta upp ett minne från någon som
verkligen älskade en för den man var.
Det behöver inte vara en människa
eller över huvud taget något levande.
Det kan vara trösten ifrån ditt mest
älskade mjukisdjur. Det mjukisdjur
som du i din barndom tyst kunde krama
och få tröst ifrån även när personer i din
omgivning påstod att du varit dum,
och en ondskefull pöbel av lärare
och så kallade klasskompisar skrek åt dig.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-20 15:32



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vårt behov av tröst är oändligt. Här också en uppmaning att vara rädd om varandra med detta i åtanke.
2017-08-22

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2017-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Alla behöver vi någon/något som tröstar när marken gungar under fötterna!
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark