Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det allra skadligaste

 

 

Någonstans bland det myriadiska alltet som hade uppenbarat sig i  allt detta

Varken dået eller senet

Fanns den enkla vägen av bara framåtanda

I det att längta efter vad som komma skulle

Helt i avsaknad av den känsla som inte verkade finnas

Som sakta sa att oron var komplett

Oanvändbar

 

Allt som uppkom hade kommit för att göras

Sägas

Och så vidare av en anledning

 

Nämligen av den anledning att inte ångra sig i förväg

Något helt klart värt att öva på

När helst möjligheten infinner sig




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-20 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson