Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daily dream ...

 

 

our longing hugs 

and the virgin kiss triggers

the unknown expectation

we slightly share the taste of our tongues

whilst time becomes unseen shadow

we've reached the edge of our thirst

and hurrying towards the crazy touch







Fri vers av Rise Little One
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-20 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint framställt
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Beautiful and nice!
2017-03-22

    ej medlem längre
Drömmar av guld...
2017-03-21

  Nils-Robert
Wonderful words to a wonderful world
2017-03-21

  Quasimodo
En längtan som håller om och berör varmt sensuellt i tungors möte och rusar rakt in i närheten och galenskapens värld!
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One