Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stilla vårregn…


Ett stilla vårregn och lugnets intuition

låter det milda lätta
kännas in
en lätt ton

försöker få musiken flöda i harmoni
känslan av det blöta
lugna min kind

gråhet i livet i milda vindas harmoni
åter finna känslan
av ro i liv

mäktar vinden få mig lycka
fåglars sång
smycka mitt liv
ge mig din tid.




Fri vers av Ting69
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-20 20:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert du skriver :)
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ting69