Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet hur det känns

lättnad rusar runt
yrdansar på min navel
knoppande brusande
virvelvind

ögonen lurar dig
disträ tittar inåt
en sidenask
med snäckskal på
däri samlas magi

längtan
pulserar i fyra rum
söt metallsmak
våryra och het solyra

jag sparar mina nätter
till dig




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-20 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förälskelsen glittrar mellan dina vackra rader.
2017-03-21

    ej medlem längre
var det fint väder i skåne idag? här där jag bor harvdet regnat och snöat.
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP