Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ratad ! -Ha-ha !!!


Ogift å Fri !


En gång, för längesen, nu,
fann jag att jag ej va´ nånn
mans lilla ingifta fru !
Borde vetat ifall sånn
funnes ini mitt liv, ju !

Den mannen gått omvägar,
runt min boendes stia.
Av skäl, som jag ej plägar
veta, - han vägra -- fria !!
Gick, hellre, under stegar!

Hans käraste vän å bror, -
- min, då, förmente svåger, --
kom istället, ska ni tro!!
Vi vart så eld & låger, -
- när vi idkade hett hor !!!

Födde, sedan, en dotter,
som resultat av vårt Snusk!
Skilda är våra lotter, - -
- - mitt liv, ett enda stort Fusk!!
Äcklet, - som bruna råtter !

Numer, tycker jag det känns,
blott, fritt å va´ en Ogift!
Bör finnas - bättre Essens, - -
- - än å taga sådant -- gift!
Ringar är, bara, Nonsens! !

Den man, som avsetts för mig,
men ej ville Giftermål , - -
har, nog, nog å roa sig --
med nånn annan kvinnas hål ... !
En gammelmaktens Lakej !







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 438 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-21 06:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frihet har också sitt värde! Bättre ensam och fri än tillsammans med någon som gör en olycklig...
2017-03-24

  Lars Hedlin
Stark i många känslo skimmer
2017-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och befriande på samma gång!
2017-03-21

  Björn Solum
Kul att notera att du fortfarande är still going strong...
2017-03-21

  Salvation Pepper
Kärlekens värld har många nyanser.
2017-03-21

  ULJO
Rakt på sak blottar du ditt liv med humor och värme dessutom. Starkt
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf