Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranorna klagar


Vita lappvantar singlar ner i den leriga dyn
och där borta vid skogens bryn
stiger sorgsna skrik mot skyn
när tranorna ser denna trista syn




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-21 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja de har fortfarande anledning att klaga, fast det nu blivit maj ... men din dikt klagar jag inte på :)
2017-05-11

  Björn Nilsson VIP
Några lökar jag satte i höstas börjar titta upp, så jag hoppas att inte de behöver protestskrika mot eventuell snö!
2017-03-22

  Njord
JA inget kul för flyttfåglarna med nysnö! Bra diktat!
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP