Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag och kaos

befriad

lättad

frisk

kaos med kärlek
kaos med omtanke

ett kaos som driver mig vidare

ensam med mina tankar
kan jag få var

konsten är min frihet
konsten är min medicin

mitt kaos föder min konst






Fri vers av svartpost
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-21 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost