Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


MEN TÄNK ÄNDÅ

blir jag publicerad eller inte?

livet går väl vidare ändå!

allt förstoras upp i mikrokosmos

de problem som borde vara små

avled mina tankar där jag vankar

i vår slitna väderbitna stad

kanske kan jag tänka på sri lanka

laos, kambodja och islamabad

eller på att sonen snart ska flytta

vidga mina vyer lite grand

tänka på hur jag kan göra nytta

här i detta underbara land

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2017-03-21 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP