Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Persbrandt och Haber

 

- Hur var det att jobba med Persbrandt ?

 Haber: Det var en pärs.

- Hur var det att jobba med Haber ?

Persbrandt: Det va ett aber.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-21 16:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fyndigt. :)
2017-03-22

  Staffan Nilsson
Roligt guldkorn!
2017-03-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra där!
2017-03-21

    Lars J
haha så bra!!
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP