Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om ...

 

 

saknad som alltid finnas på min kudde vid läggdags

avstånd, en plåga som jag försöker släcka alltid

minnen väcker plötsligt till liv 

och alla önskningar blir barriärer

som skrattar åt mig rakt i ansiktet

men den ljusa tiden med ängslande sinnen

tittat in 

stunden är fin att ta i

och tanken är god

så läs mina ord

och tro på livets eufori







 




Fri vers av Rise Little One
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-21 20:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör
2017-03-24

  Fem hjärtan VIP
Din vackra dikt berör!
2017-03-23

  mickech
Saknadens närvaro har du fångat på pricken. Mycket bra!
2017-03-22

    ej medlem längre
Dina ord går rätt in i hjärtat.
2017-03-22

  Quasimodo
Stark och berörande om saknad, men ändå en tro på livets mening och vara!
2017-03-22

  Blomma-Stjärna VIP
"det handlar om saknad, en plåga jag försöker släcka, alltid" - "stunden är fin att ta i - så läs mina ord och tro på livets eufori"
poesi jag tycker mycket om!
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One