Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka.

Lycka kan vara så mycket
en dag mot en solvägg.
Lilla O i telefon
-hej mormor!
Träffa mina vänner
bubbelprat!
Att äntligen få tillbaka inspirationen
efter allt som hänt.
Lycka är en liten låda av akvarellfärg
jag målade och målade en hel eftermiddag,
Sen kände jag mig glad och uppfylld
av skapandet för en stund.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-21 18:34



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Skönt...
att Du nu börjar hitta,
även Dina ljusa färger i Din akvarellpalett och kunna känna lycka igen...
Då blir livet så mycket lättare att leva...

Fin dikt om lycka!
2017-03-25

  Lars Hedlin
Härligt! Tack för din text!
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Ja, det gäller att hitta lyckorna
i livet!
2017-03-22

  Anya VIP
Härligt att det går att fånga lyckan. blir glad över dina ord. Vilken lycka att vara mormor.
2017-03-22

  Gunnel Eriksson VIP
Bra att du påminner om
hur viktigt mänskliga kontakter och
skapande är. Bra dikt.
2017-03-22

  ULJO
Det är du värd. Känna lite lycka i vardagen
2017-03-21

    ej medlem längre
Vad fint du beskriver de små små guldkornen i vardagen!

2017-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om några av livets glädjeämnen!
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP