Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ VITA ROSOR

 


TVÅ VITA ROSOR

 

Två vita rosor
rena och oskuldsfulla
stod intill en röd
som färgats utav kärlek
och lyste som av glöd

Två vita rosor
bjöd till törnet ut
sin oskuld
vars tagg
rev upp ett sår

Så där tre rosor
röda nu står
färgade
för sin kärleks skull

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-21 18:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar! :)
2017-03-24

  Minkki VIP
vi tar alla färg av varann när vi älskar...
2017-03-22

  ULJO
Så bra. En av dina bästa
2017-03-21

    ej medlem längre
Vackert och gripande!
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP