Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Today ...

 

You

like the sudden winds just arriving

me

like the sunbeams just streaming

we

allow the blurry sadness

to sink into oblivion

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-24 09:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Very nice written, my dear friend!
2017-03-24

    Dan Myrbeck
So nice!
2017-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens magi!
2017-03-24

  Quasimodo
Ett fint och ett skönt uttryck för att lämna och gå vidare!
2017-03-24

  Lars Hedlin
Vacker
2017-03-24

    ej medlem längre
När två blir allt.
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One