Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(försök 1)


Kul. 1.

Jag kommer ihåg när gubbar i kostym var på TV och tog viktiga beslut om tråkiga grejer
Jag ville titta på tecknat
Det var mycket roligare och lättare att förstå
Ibland var det ganska våldsamt
Men det var bara på skoj

Jag kommer ihåg när jag lärde mig hur man knyter slips
Och hur man citerar med rätt formalia
Jag har aldrig varit på TV dock
Viktiga grejer är för komplicerat för mig

Jag kommer ihåg när de på TV sa
"det är inte det som är poängen"
när det var precis det som var poängen.

Jag kommer ihåg när folk sa att dem var trötta på alla torra gubbar i kostym
Med deras statistik och deras besserwisserattityd
"Jag kanske har fel men jag är åtminstone skön"

Vänta lite.
Är inte det här jättedumt?
Bokstavligen jättedumt?
Oförlåtligt idiotiskt?

Ok. Jaha. Det är bara teater.
Det är inte på riktigt.
När det handlar om skattepengar och kärnvapen så är det på riktigt och alla tar av sig sina jävla propellerflugor och byter till ordentliga jävla slipsar.
Lite som jag brukade säga om skolan:
"Jag kan få MVG om jag faktiskt försöker..."

Jag försökte inte.
Det visade sig att det var viktigare att faktiskt försöka.
Och matte är ganska svårt.
Halveringstiden för plutonium är 24000 år.




Fri vers av Blork
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-03-21 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork