Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppar

fingertoppar 

fuktiga vita trosor

hon är 

trängtan




Fri vers av skamfilad
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-21 21:55



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
R-)
2017-03-23

  S.A.I. Steve Lando
hon är suverän
2017-03-22

  petter rost
Kärlek på fyra korta rader – så lite som bär så mycket! Det är vackert...
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad