Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla vännerna

 

 

                                          Nu kommer jag att vara borta lite,

                                          jag kan inte säga hur länge, men

                                          må väl allesammans och känn er

                                          inspirerade av Våren!

 

 

 

 




Prosa av Ingrid Trolle
Läst 483 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-21 22:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Välkommen igen, när den tiden kommer. tills dess - ha det riktigt gott!
2017-03-27

  Lars Hedlin
Tack och kram tills du åter förgyller oss med dina fina alster .)
2017-03-24

  walborg
Tack Du finaste poetvännen - Du finns alltid för mig!
2017-03-23

  Eva Helene VIP
Tack min vän, kom snart tillbaks! Ha det så gott!
2017-03-22

    Dan Myrbeck
Tack, desamma! Ha de fint & välkommen åter!

PS: Har själv "pausat" lite, har bl a stått på scenen och underhållit med bl a solosång, diktläsning och humor.
2017-03-22

  Olof Lagerhorn VIP
Önskar dig allt gott min vän och hoppas du snart är tillbaka.
2017-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig allt gott!
Välkommen tillbaka.
2017-03-22

    ej medlem längre
Ha det gott! vart än du är, och gör! Kram
2017-03-22

    ej medlem längre
Välkommen tillbaka!
2017-03-21

  Chawa VIP
Ta väl hand om dig!
Kramar om <3
2017-03-21

  Bo Himmelsbåge
Varm välkommen tillbaka, vännen,
och till den underbart spirande, blommande o doftande Våren!

kram Bo
2017-03-21

    ej medlem längre
Ha det riktigt bra så länge och varmt välkommen tillbaka. :-)
2017-03-21

  ULJO
Allt gott till dig och välkommen tillbaka
2017-03-21

  Peter Stjerngrim VIP
Hoppas din frånvaro beror på att du har någonting givande i verkliga livet som tar upp din tid!
Ser fram emot din återkomst!
Kram
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle