Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sonen kanske ska flytta hemifrån. Första barnet att lämna boet.


Söker klippan

Söker klippan i det amorfa
Söker alltet i det det infinita
Reder mitt bo i det torftiga
Vid klippkanten det nerslitna

Ser från mitt universum
Omgärdat av stängsel och kedjor
Känner trygghet i mitt lilla rum
Täcker mitt ansikte med sorgflor

Andas djupt och ser dig lämna
Inget kan en ung själ hämna
Känner klippans ansats rämna
Man kan aldrig livet tämja




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2017-03-22 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP