Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am

I am a glitch in the system

a purple lightning bolt
in the dark sky of emptiness

i am wind and ocean
a ringing copper bell

i am lacking in all ways possible
yet I am content and fulfilled

I am an aching heart disc
a broken drum in the heavens.




Prosa av Marcus B
Läst 237 gånger
Publicerad 2017-03-22 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B