Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS SKAFFERI

som barn i huset

känner jag mig fri

att äta ur Guds stora skafferi

och vill man inte äta

kan man låta bli

då får man nöja sig med utopi

 

här sjöng en gång

en man en gladlynt sång

mitt i en stad som

ofta varit vrång

han fyllde torget med sitt hålligång

hans resa hade

varit svår och lång

 

 

man bygger inget bra på anarki

och inte på sin livsfilosofi

för den rår inte på vårt barbari

och värsta faran bär vi inuti

behoven fylls i Jesu skafferi

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/3 2017

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2017-03-22 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En förmån att ha valt rätt i livet!
2017-03-22

  mare VIP
Applåd!
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP