Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum är inte demokratiskt

Jag förstår det plötsligt och ser stjärnhimlen

sent en kväll

Vilka gudar skulle röstas fram

om det vore så?

Jag kan ana och det gläder mig

att det är som det är




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-22 17:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är illa nog att det finns något som kallas kyrkofullmäktige.
Och KD.
Jesus har aldrig godkänt sådana bisarra hybrider.
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP