Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särintressenas parti

Jag tänker starta ett nytt epokgörande parti;

SÄRINT

Det ska tillgodose kvinnors intressen

angående likvärdig lön med män,

och sextimmars arbetsdag

Fattiga ska få gratismat i utspisning

av typ soppkök

Sjuka ska få hjälp så att de snabbt blir friska

Om inte hjälp finns här, ska de remitteras

utomlands

Förmögna människor ska få tillfälle

att satsa pengar i sjukvård

finansierad av skattebetalarna

och de ska få göra stora skatteavdrag

för ROT och RUT

Pensionärer sk sakta och vänligt ledas

fram mot ättestupan

så att de inte ställer till något besvär eller gnöl

Allt ska ges åt alla efter deras önskemål

Så skapar vi ett harmoniskt samhälle

Erk du; Maja du

var ska vi ta´t

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-22 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP