Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Ses vi aldrig igen?

Vi älskar varandra
dem få gånger vi andas
men en dag måste du gå
för vi har förändrat varandras hjärtslag
kroppen ber dig hålla mig
men känner inte längre handflatorna dina mot huden min.




Fri vers av nevergonnagiveyouup
Läst 348 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-22 22:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppet är det sista som överger oss
2018-04-30

    ej medlem längre
det är aldrig för sent kramar
2017-03-22

    ej medlem längre
längtansfull text
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

nevergonnagiveyouup