Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör inget med avstånd ...

 

 

 

en genomskinlig distans

där minnet speglar sig i gudomliga klädseln

från varsitt håll

lägger vi oss

det är så vackert ändå

som kluckande vatten i själen

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-23 11:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert fångat
2017-03-24

  Blomma-Stjärna VIP
"en genomskinlig distans"
"som kluckande vatten i själen"
kärleken känner närheten - även på avstånd!
2017-03-23

  Fem hjärtan VIP
Så vackert du fångar känslan här..!
2017-03-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, så det är!
Fint du fick till
det där... Orden
inte bara lyser
de gott bär!
2017-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Nära och långt borta, men ändå slitstark kärlek, beskriven i vackra ord.
2017-03-23

  Quasimodo
En härlig och skön beskrivning om avstånd och närhet!
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One