Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De e' vår.

De e' vår och livet väcker,

sippor blå och vintergäcker,

ståndarknappar och pistiller

och små elaka baciller.

 

 




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 791 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-23 12:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bacillerna hoppar jag gärna över...om jag bara visste hur högt jag ska hoppa. :o) Härlig vårkänsla.
2017-03-27

    GuWa
Både härligt och roligt!
2017-03-24

  Blått Norrsken VIP
Fint i väckelse av våren med jobbiga baciller .
2017-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina vårbilder med blommor och basselusker!
2017-03-23

  Öknens Ros VIP
så härligt med vår och blommor som spirar!
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP