Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till framgång

Så det gick inte så bra

Likgiltig?
Tårarna bränner?
Bitter?
Uppgiven?
Förbannad?
Trött?

Så du ska....

Ge upp sen?
Inte försöka igen?
*
Kom du från arbetarklass?
Tror du att du är kass?
*
Du kan bli vad du vill
Bara du sätter anamma till

Strunta i allt tyckande
Kämpa på!

Vägen till framgång gå
via misslyckande.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-23 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP