Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVANDE FÖDA - haiku

En koltrasthona

springer förbi i brådska

mask dinglar i näbb




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-24 17:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, de är ju så flitiga -
de maskar aldrig!
2017-03-27

    ej medlem längre
Naturlig Haiku.
2017-03-25

    ej medlem längre
bara ett naturöga som ditt kan uppskatta och klart se dessa rörelser i vår snart gröna hage... tack.
2017-03-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppas på att tappas:)!
2017-03-24

  Rise Little One
Levande beskrivning från naturen!
2017-03-24

  M.Eta
Äckligt tycker vi men delikatess för dem. Snart börjar deras ljuvliga sång, förra sommaren hade vi en som satt utanför sovrumsfönstret och började sin konsert 03.30. Inte så kul även om de sjunger vackert. Får se hur det blir iår.
2017-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Det ser jag varje dag, tror de börjar bli trötta på solrosfröna!
2017-03-24

    ej medlem längre
Livet sjuder och lever i våryran.
2017-03-24

  Marianne Räf
En skön ögonblicksbild!! ;)
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP