Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personen på bilden har ingen relevans till texten,mer än som illustration,fast hon är rätt söt hon också.


EN VACKER DAM PÅ ICA OCH DEN ROMANTISKE KUNDEN

Nu !  hade hon fått upp  ögonen på  honom och det  var
goda  blickar, intresset  var väckt, utan  hans  egen med-
verkan, där  de motstridiga ryktena bara gjorde honom
än mer intressant.

Själv  hade  han  upptäckt  hennes  skönhet   för  länge
sedan och förstått hon satt fången  hos en  Ica-handlare
som kassaslav,och funderade över hur han skulle befria
henne.

Vi får se hur det slutar när det börjar,eller om det börjar
när hon slutar. *


Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-23 17:50



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Anständighetspolisen? Vem är dem? Mr. hur många sorter poliser har vi i Sverige DIICOT. (Direktoratet för utredning av brott av organiserad brottslighet och Terrorism (olagliga verksamheter)Närpolisen, gendarmeriet, SÄPO?
2017-03-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Inne i butiken !? då ringer de bara anständighetspolisen.
2017-03-23

  Maj-Lis VIP
Det börjar säkert innan hon slutar
2017-03-23

    Sefarge VIP
Bättre än början
av en Såpopera
på Teven.Lysande!
:)

2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP