Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober 2003 - Kanske en liten undermedveten vädjan till mig själv att inte glömma bort det texten förmedlar ...


Barnet inom oss

Barn är
allt det där vi
efter barndomen
ägnar vår livstid åt
för att bli ...

Efter allt för många
förnekande skratt
och efter
än mer ångestfylld gråt ...

... vi skyler över och förtränger
insikten vi känner
om att vi inte längre är vänner
med det barn vi alla
härbärgerar inom oss ...

Det barn som oss ohört
sin närvaro vill påkalla ...
Det barn vi förnekar
att vi förutan kommer att falla ...

När insikten sipprar ut
är det oftast redan slut ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-23 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP