Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKARNAS TRÄDGÅRD

 

 

 

I tankarnas trädgård
där är de skönt att vara
Där blommar minnena
och där prunkar
kärlekens rosor röda

 I tankarnas trädgård
där skuggar träden
de hetaste känslor
Där förnimmer man doften
av själva livet
Där slingrar sej växter
som de älskandes armar

 I tankarnas trädgård
ler näckrosdammen
Där värmer solen frusna själar
Där blommar alltid körsbärsträden
Och där kan man gömma sej
inför världen

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-23 18:35



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Fin plats att dra sig tillbaka till.
2017-03-25

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet.

Tankarnas trädgård
låter som det Paradis
som är tillgängligt
för oss alla

bara en är välbekant med
åtminstone en stig
som leder dit
2017-03-24

  Lars Hedlin
Bra och fint skrivit
2017-03-24

  ULJO
Jag tycker att tankarnas trädgård förtjänar ett bokmärke. Strålande och rofylld läsning
2017-03-23

  Marianne Räf
Mkt fint !! Tankarnas trädgård,
-- ja, det låter något, det !! :-)
2017-03-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tjadu.....de bli nog mycket blommor i år.
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP