Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta den hand som bjuds

Det gör ont att falla min vän

Men landningen ger ibland klarhet

Så våga ta den hand som sträcks ut

Låt sorgen och tårarna komma en stund

De ger lindring åt den blödande själen

Känn hur en varm vårvind vill ge dig en kram

Stryka bort allt det hemska i ditt hjärta

För att sedan fylla det med fågelsång

Blunda och våga lita på dem som vill dig väl

Jag lovar att sann vänskap aldrig sviker

Så snälla ta den hand som bjuds i mörkret

Låt någon se att du är ledsen min vän

För en värmande tanke och kram

Kan göra underverk för en blödande själ




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-23 19:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fina ord!
2017-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord, en kram talar sitt tydliga språk!
2017-03-24

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt
2017-03-24

  ULJO
Absolut en värmande tanke och en kram gör mer under än man kan tro.
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP