Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sädesärlan

Lika punktlig
som oväntad
anländer vårens
stora paradox
till fjolårets
förtrogna punkt.
Till synes sorglös,
(trots gråskalans
figursydda dräkt)
rör den sig fjäderlätt
längs strandkanten.
Samtidigt trampar
kråkfåglarna
genom isen.




Fri vers (Fri form) av Niklas Eriksson
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-23 22:18



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fina rader. Mångbottnad.
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson