Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få ta den tid jag behöver

Låt mig få ta den tid jag behöver
Att våga älska igen
Din blick min smärta bedövar
Men vågar jag älska igen?

Jag ser människor omkring mig
Fortsätta med sina liv
I mitt inre pågår ett krig
Jag försöker att undvika att se dig

Varför jag stannat upp
Frusit till is
Granskar männen under lupp
Varför släpper inte min kris?

Varför varför finns otrohet och svek?
Varför kan vi inte bara ömsint älska?
Varför ser män kärlek bara som en lek?
Varför kan jag inte sluta älta?







Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-23 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP