Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar på luft och ångor

Har tänkt på allt tills inget finns kvar
Tills jag kommer på att inget fanns från början

Jag tänkte på när jag drog i din krage och drog dig mot mig
På när du lade mig på din säng och spred ut mitt hår över din kudde

Jag tänkte på hur du kysste mina ögonlock och hur mina andetag fuktade ditt öra

Hur jag stannade i ditt land, hur vi flyttade ihop och om hur jag skulle berätta för min mamma

Jag tänker för mycket

Sniffar fantasi från köksbordet och drar allt genom näsborrarna till tonerna av Cohen

Får svårt att skilja på det mesta och blundar i sol och mörker
Översätter låttexter så att du kan förstå

Känner något helt nytt bränna upp i bihålorna
Jag vägrar tappa det där nu
Så jag dansar på ångorna




Fri vers av kattmystik
Läst 441 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-03-24 00:44



Bookmark and Share


  McLashlan
Mitt utlåtande efter mycket god läsning
kräver varken tolkning eller översättning.. det här är poesi och det är tankar och känslor de flesta kan relatera till och du gör det så bra så bra.
2017-03-24

    ej medlem längre
bra skrivet.
2017-03-24

    ej medlem längre
Mycket väl fångat!!!!!!!
2017-03-24

  Nimbus VIP
Åh. Jag känner igen smärtan. Fruktansvärt bra skrivet av dig!
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kattmystik