Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste skynda mig

Skrapar ihop tröttheten,
spurtar upp för trappen,
inte kan jag ångra mig nu
nu när jag väl bestämt mig
att lämna tankarna om dig,
till en natt jag är lite starkare




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-24 02:12



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Det är skönt för skalder att få sova. Sova från all världens larm och oro som trycker undan alla skapande tankar.
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP